еМагазин

Tag : наградни

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Внимание: Бидете внимателни при откривање на адреса, матичен број, податоци од платежни картички… на Интернет

Редакција
Дирекцијата за заштита на лични податоци (ДЗЛП) информира дека се забележува зголемена активност на организирање лажни наградни игри преку социјалните мрежи (Facebook, Instagram…). При тоа,...