еМагазин

Tag : навлажнувач

ЧИСТА ОКОЛИНА

Со прочистувачите на воздух добивате до 97% почист воздух

Редакција
Со почетокот на есента и припремите за грејната сезона, загриженоста од загадувањето станува актуелна тема на разговор помеѓу луѓето во Македонија. Иако често се дискутира...