еМагазин

Tag : Неделка Чукчуковска

Да помогнеме

Неделка се радува што може да зборува и да држи телефон во раце, да помогнеме уште повеќе да се подобри

Редакција
Неделка Чукчуковска боледува од парализа (Hemiparesis l.dex). По првите операции и рехабилитацијата нејзината борба за здравјето продолжува. „Продолжувам со борбата, тешка но остварлива. Многу сум...
Да помогнеме

Донирај за остварување на еден долгогодишен сон, донирај за Неделка

Редакција
Неделка Чукчуковска боледува од парализа (Hemiparesis l.dex). За нејзе се собираа средства да се оперира во март годинава, но од јануари следната година следува период...