еМагазин

Tag : нееколошки системи

Бизнис

Кои компании го добија владиниот тендер за замена на нееколошки системи за греење?

Никола Осило
Влада на РС Македонија – Генерален секретаријат по распишаниот тендер за набавка на опрема и уреди за замена на нееколошки системи за греење во јавни...