еМагазин

Tag : неопределено време

Бизнис

МНТ вработува 20 лица, плати до 27.034 денари

Никола Осило
Националната установа „Македонски народен театар” Скопје објави оглас за вработување на 20 помошно технички лица и едно лице, давател на јавни услуги во културата, на...