еМагазин

Tag : непознати броеви

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

АЕК ќе ги блокира повиците од странските непознати броеви и апелира граѓаните да не одговараат

Редакција
Телекомуникациските оператори ќе ги блокираат броевите од кои што, кон домашни корисници од претпладнето има голем број неидентификувани повици од странство и во текот на...