еМагазин

Tag : невладини

ЧИСТА ОКОЛИНА

УСЈЕ ги поканува невладините организации и сите заинтересирани граѓани да ја посетат компанијата на 18 декември 2019

Редакција
Во последно време сѐ повеќе е актуелна темата за употреба на алтернативните горива добиени од фракции од отпад и импликациите врз животната средина. Во услови...