еМагазин

Tag : независни грција

Балкан

Грчка Река го поддржува Дoговорот од Преспа, но не и владата

Редакција
Грчката политичка партија Река преку соопштение одговара на сценаријата во Грција, како во однос на ратификацијата на Договорот од Преспа, така и во однос на...