еМагазин

Tag : Никола Јанкуловски

Македонија

Ректорот Никола Јанкуловски со неверување реагира на наодите на Анрикорупциската комисија

Никола Осило
Официјалното соопштение на Државната комисија за спречување на корупцијата изнесено на прес конференцијата одржана на 12. 8. 2019 година во врска со моето вршење на...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавил Никола Јанкуловски, ректорот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“

Редакција
еМагазин во серијал ќе Ви престави каков имот пријавиле лицата што ги водат универзитетите во Македонија. Каков имот пријавил Никола Јанкуловски Ректорот на Универзитетот „Св. Кирил и...