еМагазин

Tag : Никола Саздовски

Македонија

Таткото на Саздовски побара од родителите на осудените да кажат каде е третиот осоминичен, кој е во бегство

Редакција
Ниедна мајка не треба да го закопа својот син. Казната, за жал, е толкава колку што ја предвидел законот. Во Македонија нема поголема казна за...
Македонија

Денеска пресуда за убиството на дваесетгодишниот Никола Саздовски

Редакција
Во Кривичниот суд денеска треба да биде соопштена пресудата за убиството на дваесетгодишниот Никола Саздовски, случај во кој обвинети се Бесир Беља, Скендер Демири и...
Македонија

Судењето за убиството на младиот Никола Саздовски одложено за 14. март

Редакција
На 14 март ќе продолжи судењето на Бесир Беља и Скендер Демири, обвинети за убиството на 20-годишниот Никола Саздовски – Саздо. Судијката Даниела Алексовска-Стојановска го...
Македонија

Продолжува судењето за убиството на младиот Никола Саздовски

Редакција
Во Кривичниот суд денеска треба да се одржи ново рочиште за Бесир Беља и Скендер Демири, обвинети за убиство на дваесетгодишниот Никола Саздовски. На 7...
Македонија

Булеварот затворен: Реконструкцијата на убиството на Никола Саздовски траеше речиси три часа

Редакција
Речиси три часа денеска на автобуската постројка во Автокоманда траеше реконструкцијата на убиството на 20-годишниот Никола Саздовски во присуство на сведоците и вештите лица. Настанот...
Македонија

Првообинетиот за убиството на Никола Саздовски вели дека не сакал да го убие

Редакција
Судењето за убиството на 20-годишниот Никола Саздовски продолжува на 7 февруари, за кога Судот донесе одлука да се изврши увид со реконструкција на настанот на...
Македонија

Продолжува судењето за убиството на младиот Саздовски

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да се одржи ново рочиште за Бесир Беља и Скендер Демири, обвинети за убиството на дваесетгодишниот Никола Саздовски....
Македонија

Одложено рочиштето за смртта на Никола Саздовски

Редакција
Поради оправдано отсуство на еден од поротниците денешното судско рочиште за обвинетите за смртта на Никола Саздовски е одложено. На претходното рочиште во судот беа презентирани...
Македонија

На денешното судско рочиште, доктор од Судска медицина ја откри причината за смртта на Саздовски

Редакција
Крвни повреди на главата, поточно на левата страна на лицето и во темената регија, оштетување на мозокот и крвен подлив на градниот кош, покажува обдукцискот...
Македонија

Продолжува судењето за убиството на младиот Никола Саздовски

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да се одржи ново рочиште за Бесир Беља и Скендер Демири, обвинети за убиство на дваесетгодишниот Никола Саздовски....