еМагазин

Tag : Никос Панајотопулос

Балкан

Надзорот на воздушниот простор на Скопје е во интерес на Грција, вели грчкиот министер за одбрана

Редакција
Началниците на генералштабовите на Грција и Северна Македонија ќе потпишат договор за надзор на воздушниот простор на Скопје, што во овој момент е императив, бидејќи...