еМагазин

Tag : нон-пејпер

БЕНЧМАРК ТОП СТОРИИ

Францускиот нон-пејпер на разгледување во Владата, Париз бара новата методологија да се објави до јануари 2020

Редакција
Обновениот пристап во процесот на проширување на Европската унија што го бара Франција, во кој владеењето на правото и темелните права остануваат во прв план,...