еМагазин

Tag : оџаци

ТОП СТОРИИ ЧИСТА ОКОЛИНА

Сите детали: Објавен јавниот повик за субвенции на Град Скопје за чистење на оџаците

Редакција
Градот Скопје продолжува со доделување субвенции за чистење на оџаците, со цел намалување на загадувањето на амбиентниот воздух. За таа цел, Град Скопје го објави...
Бизнис

„Технолаб“ го доби тендерот за мерење на емисијата штетни материи од оџаците на РЕК Битола вреден 53.000 евра

Никола Осило
Акционерско друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ) во државна сопственост по распишаниот тендер за мерење на емисија на штетни материи...