еМагазин

Tag : одначување

Бизнис

АмЧам, Македонија 2025 и МАСИТ: Не е погоден момент за воведување прогресивно оданочување

Редакција
Американската стопанска комора во Македонија – АмЧам Македонија, Македонија 2025 и Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии – МАСИТсметаат дека не е погоден момент ...