еМагазин

Tag : однос

ЖИВОТ

Какви навреди децата трпат од родителите: Коњу, магаре, прост си ништо не разбираш

Силвана Жежова
Министерството  за труд и социјална политика, Министерството за здравство и Министерството за образование и наука, заедно со Европската унија и УНИЦЕФ, започнаа кампања насловена како