еМагазин

Tag : односи со јавност

Бизнис ТОП СТОРИИ

ЈП „Паркови и зеленило“ вработува 15 јавни службеници, од нив тројца соработници за односи со јавност

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за за вработување на 15 јавни службеници во Јавното претпријатие „Паркови и зеленило“ – Скопје. Се бараат кандидати за помлади...