еМагазин

Tag : Омер Емини

ЖИВОТ

Специјалецот Омер Емини самоиницијативно учествувал во извлекувањето на жртви и повредени во несреќата кај Ласкарци

Редакција
“Специјалецот Омер Емини, на денот на автобуската несреќа кај с. Ласкарци, откако слушнал за трагедијата самоиницијативно се упатил на местото и активно учествувал во извлекувањето...