еМагазин

Tag : Оне.Вип

Бизнис ТОП СТОРИИ

Кој македонски оператор има најмногу претплатници на мобилен интернет?

Никола Осило
Агенцијата за електронски комуникации го објави најновиот извештај за состојбите на телекомуникацискиот пазар во првите три месеци од годинава од кој може да се види
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Оне.Вип“ го доби тендерот на М-НАВ за набавка на мобилна телефонија вреден 40.000 евра

Никола Осило
М-НАВ АД Скопје по распишаниот тендер за набавка на мобилна телефонија склучи договор со друштвото за комуникациски услуги „Оне.Вип“ ДООЕЛ Скопје. Вредноста на склучениот договор
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Македонски телеком“ и „Оне.Вип“ во тесна трка на пазарот на мобилна телефонија

Никола Осило
Бројот на активни претплатници на мобилна телефонија во земјава на крајот од 2018 година изнесувал 1.969.109 лица, покажуваат најновите податоци на Агенцијата за електронски комуникации.
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Оне.Вип“ го доби тендерот на Управата за заштита на културното наследство за набавка на мобилна телефонија вреден 42.000 евра

Никола Осило
Управата за заштита на културното наследство по распишаниот тендер за набавка на мобилни комуникациски услуги склучи договор со друштвото за комуникациски услуги „Оне.Вип“ ДООЕЛ Скопје.
Бизнис

„Македонски телеком“ има поголем удел од „Оне.Вип“ во приходите од мобилна телефонија

Никола Осило
Агенцијата за електронски комуникации ги објави најновите податоци за уделот на мобилните оператори во приходите остварени од обезбедување на мобилни комуникациски услуги на малопродажниот пазар
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Македонски телеком“ бележи раст, а „Оне.Вип“ пад во уделот на пазарот на мобилна телефонија

Никола Осило
Агенцијата за електронски комуникации ги објави податоците за учеството на мобилните оператори на пазарот на мобилна телефонија пооделно за третиот, вториот и првиот квартал од
Бизнис

„Македонски телеком“ и „Оне.Вип“ во тесна трка на пазарот на мобилна телефонија

Никола Осило
Агенцијата за електронски комуникации ги објави најновите податоци за уделот на мобилните оператори на пазарот на мобилна телефонија по број на активни претплатници. Заклучно со
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Оне.Вип“ го доби тендерот на МРТ за мобилна телефонија вреден 2,2 милиони денари

Никола Осило
ЈП Македонска Радиотелевизија по распишаниот тендер за набавка на мобилна телефонија склуи договор со друштвото за комуникациски услуги „Оне.Вип“ ДООЕЛ Скопје. Вредноста на склучениот договор
Бизнис ТОП СТОРИИ

Оне.Вип го доби тендерот на Здравствен дом Скопје за фиксна телефонија вреден 134.000 евра

Никола Осило
Јавната здравствена установа Здравствен дом на Скопје по распишаниот тендер за набавка на телекомуникациски услуги за фиксна телефонија склучи договор со друштвото за комуникациски услуги
Бизнис ТОП СТОРИИ

Оне.Вип го доби тендерот на општина Чаир за набавка на мобилна и фиксна телефонија вреден 64.000 евра

Никола Осило
Општина Чаир по распишаниот тендер за набавка на мобилна и фиксна телефонија склучи договор со друштвото за комуникациски услуги Оне.Вип ДООЕЛ Скопје. Вредноста на договорот