еМагазин

Tag : Ѓорѓи (Јорго) Стефановски

ЖИВОТ

Почина еминентниот професор во пензија и музичар Ѓорѓи Стефановски

Редакција
Вчера, по кусо боледување, на 79-годишна возраст почина Ѓорѓи Стефановски, еминентен професор во пензија на Факултетот за музичка уметност во Скопје и поранешен тромбонист во...