еМагазин

Tag : Ѓорги Илиевски

Македонија

На интернет петиција за поддршка на просветниот инспектор Ѓорги Илиевски

Редакција
На интернет е покренета петиција за поддршка на просветниот инспектор Ѓорги Илиевски. Станува збор за инспекторот кој соопшти дека неколку функционери незаконски се стекнале со факултетски звања...