еМагазин

Tag : отворен ден

БАШ НИ Е ЌЕФ

Отворен ден во Цементарница УСЈЕ под мотото „Одржливост, партнерство, развој“

Никола Осило
Следејќи ја својата стратешка определба за општествена одговорност и транспарентност, Цементарница УСЈЕ и оваа година организраше Отворен ден, под мотото „Oдржливост, партнерство, развој“.  Годинешниот отворен...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Голем интерес на младите на Отворениот ден на Универзитет Американ колеџ Скопје

Редакција
Околу 500 средношколци од целата земја присуствуваа на Отворениот ден на Универзитетот Американ Колеџ Скопје (УАКС). Младите покажаа голем интерес за програмите на Американ Колеџ...