еМагазин

Tag : ЈП за државни патишта

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Геинг Кребс унд Кифер Интернешнл“ го доби тендерот за надзор на одржување на државните патишта вреден 1,4 милиони евра

Редакција
Јавното претпријатие за државни патишта по распишаниот тендер за надзор на одржување на државни патишта во времетраење од три години склучи договор со друштвото за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Македонски Телеком“ го доби тендерот на ЈП за државни патишта за набавка на компјутери вреден 197.000 евра

Никола Осило
Јавното претпријатие за државни патишта по распишаниот тендер за набавка на компјутери и компјутерска опрема склучи договор со „Македонски Телеком“ АД Скопје. Вредноста на склучениот...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Еко клуб“ го доби тендерот на ЈП за државни патишта за средување на појасите покрај автопатиштата вреден 1,1 милион евра

Никола Осило
Jавното претпријатие за државни патишта по распишаниот тендер за косење на трева, плевел, грмушки, кастрење на гранки, сечење на дрјва во патен појас, чистење и...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Скопски „Бетон“ го доби тендерот на ЈП за државни патишта за санација на мост на реката Лакавица вреден милион евра

Никола Осило
Јавното претпријатие за државни патишта по распишаниот тендер за градежно санациски работи на мост бр.1 на река Лакавица склучи договор со друштвото за градежништво „Бетон“...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Халк банка“ го доби тендерот на ЈП за државни патишта за банкарски услуги вреден 1,4 милиони евра

Никола Осило
Јавното претпријатие за државни патишта по распишаниот тендер за набавка на банкарски услуги во времетраење од три години склучи договор со „Халк банка“ АД Скопје....
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЈП за државни патишта вработува пет лица, плата од 36.140 денари

Никола Осило
Јавно претпријатие за државни патишта распиша оглас за вработување на пет лица. Се бараат кандидати за сoветник за инвестиции и градба на патишта со државни...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Струмичка „Атлантис“ го доби тендерот на ЈП за државни патишта за набавка на авио-билети и хотелско сместување вреден 57.000 евра

Никола Осило
Јавното претпријатие за државни патишта по распишаниот тендер за набавка на авионски билети и хотелско сместување во времетраење од три години склучи договор со друштвото...
Бизнис

„Диви Македонија“ го доби тендерот на ЈП за државни патишта за надзор на изградбата на автопатот Миладиновци-Штип вреден 143.000 евра

Никола Осило
Јавното претпријатие за државни патишта по распишаниот тендер за надзор над докомплетирање на градежни работи за изградба на автопат А4, делница Миладиновци – Свети Николе...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Струмичка „Дигитал“ го доби тендерот за осветлување на државните патишта вреден 1,1 милион евра

Никола Осило
Јавното претпријатие за државни патишта по распишаниот тендер за осветлување на раскрсници, клучки, тунели и мостови на државните патишта склучи договор со друштвото за градежно...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Гостиварска „Пелагонија“ го доби тендерот на ЈП за државни патишта за санација на свлечиштето Маврово-Галичник вреден 380.000 евра

Никола Осило
Јавното претпријатие за државни патишта по распишаниот тендер за санација на свлечиште на државен пат Р2238 делница Маврово – Галичник склучи договор со друштвото за...