еМагазин

Tag : Пакрови и зеленило

Бизнис

ЈП „Паркови и зеленило“ вработува шест лица, плата до 22.908 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на шест јавни службеници во Јавното претпријатие „Паркови и зеленило“ – Скопје. Се бараат кандидатиза соработници, помлади соработници и референти. Платите...