еМагазин

Tag : палчичка

Да помогнеме

На Ѕвездичка која има само 1.500 грама и е потребна помош да излезе од инкубатор

Редакција
Потребно е помош за малата Ѕвезда која тежи само 1.500 грама. „Мама и тато ја крстиле Ѕвезда, бидејки после долги години дочекаа нешто силно да...