еМагазин

Tag : Пантелејмон

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Димитровска: Коментирате за Нотр-Дам, но не и за Курбиново, Перивлепта, Шарената џамија

Редакција
Археологот и директор на ХАЕМУС, Василка Димитровска на својот Фејсбук профил направи паралела помеѓу значењето што Нотр-Дам во светот и некои од нашите споменици кои...