еМагазин

Tag : пелети

Бизнис ТОП СТОРИИ

Сите детали: Објавен огласот, кој може да аплицира за субвенции за печки на пелети?

Редакција
Министерството за економија го објави огласот за надоместување на дел од трошоците за купување печки на пелети во домаќинствата за 2020 година. Министерството ќе обезбеди...
БЕСПАРИЦА

Oгласот за субвенции за печки на пелети ќе биде објавен утре

Редакција
Министерството за економија од почетокот на оваа недела започна со објавување на јавните повици кои се предвидени во годишните програми, информираше на прес конференција министерот...
БЕСПАРИЦА

Сите детали: Кој има право и колку чинат субвенциите за печки на пелети

Редакција
Министерството за економија денеска го објави Јавниот повик за надомест на дел од трошоците за купување на печки на пелети, со кои домаќинствата ќе ги...
Бизнис

Детален преглед: Кои граѓани добија субвенции за печки на пелети?

Никола Осило
Министерството за економија ја објави листата на баратели кои го остваруваат правото на надомест за купени печки на пелети во домаќинствата за 2018 година. Со...
Бизнис

Поради голем интерес: Објавен втор повик за субвенции за печки на пелети

Никола Осило
Министерството за економија објави нов, втор оглас за доделување субвенции за печки на пелети. Министерот за економија Крешник Бектеши рече дека новиот оглас е објавен...
Бизнис

Владата ги зголеми субвенциите за купување печки на пелети

Редакција
Владата на РМ ги зголеми средствата за поддршка на трошоците за купување печки на пелети во домаќинствата од 14.000.000 на 21.000.000 денари и го задолжи...
Локално

Како да аплицирате: Општина Аеродром субвенционира печки на пелети

Редакција
Општина Аеродром денеска објави јавен повик за надоместување на дел од трошоците за набавка на печки на пелети за граѓаните на нејзината територија. Целта на...