еМагазин

Tag : плата

Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за одбрана вработува 12 лица, плата до 31.182 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 12 државни службеници во Министерството за одбрана. Се бараат кандидати за помошници раководители, раководители, советници, виши соработници,...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Среќна Нова година: Министерството за транспорт вработува 40 лица, плата до 30.305 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 40 државни службеници во Министерството за транспорт и врски. Се бараат кандидати за советници, референти, помлади соработници,...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

На избеганиот Груевски за сега му плаќаме 4 адвокати и му даваме пратеничка плата

Редакција
Додека по речиси месец и пол, уште чекаме од властите да ни кажат како избега поранешниот македонски премиер, Никола Груевски, сега политички азилант во Унгарија,...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони вработува пет лица, плата до 25.023 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 5 државни службеници во Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони. Во огласот се бараат двајца советници за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Фондот за здравствено осигурување вработува седум лица, плата до 32.825 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 7 јавни службеници во Фондот за здравствено осигурување на Македонија. Се бараат кандидати за  работните места: советник на...
Бизнис

Владата вработува, плата до 31.330 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на тројца државни службеници во Владата на РМ – Генерален секретаријат. Се бараат кандидати помошник раководител на сектор...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони вработува 13 лица, плата до 31.330 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 13 државни службеници во Дирекција за технолошки индустриски развојни зони. Се бараат кандидати за советници, референти, раководители...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата за катастар на недвижности вработува 18 лица, плата до 25.023 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 18 државни службеници во Агенцијата за катастар на недвижности. Се бараат кандидати за советници, соработници и помлади...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за труд вработува 10 лица, плата до 28.303 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 10 државни службеници во Министерството за труд и социјална политика. Се бараат кандидати за следните работни места:...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Македонски железници-инфраструктура вработува 18 лица, плата до 23.746 денари

Никола Осило
Јавното претпријатие за железничка инфраструктура Македонски железници-Скопје распиша оглас за вработубање на 18 лица. Се бараат повеќе профили работници меѓу кои помлад инженер соработник за...