еМагазин

Tag : ПМ-честички

ЧИСТА ОКОЛИНА

Во Скопје и Штип поголеми концентрации на прашина и ПМ честички во градинките и училниците отколку надвор

Редакција
Во градинките, училниците и училишните спортски сали во Штип и Скопје има поголеми концентрации на прашина и ПМ честички отколку во надворешниот воздух, сообраќајот значително
ТОП СТОРИИ ЧИСТА ОКОЛИНА

Макрадули: Со палењето на бадниковите огнови, не треба да се има дилема кој најмногу загадува

Редакција
Заменик-министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули чие што матично министерство упати апел да не се палат огнови, по палењето на бадниковите огнови