еМагазин

Tag : полифонија

БАШ НИ Е ЌЕФ

На 20. септември ќе се одржи уникатна барокната претстава „Dido and Aeneas“ (Дидо и Енеј)

Редакција
Септември е месец каде културните и музички манифестации совршено прилегаат на општествената агенда за културен раст и развој. Поради тоа ЗГУРМК „Полифонија“ од Скопје организира...