еМагазин

Tag : Полошки регион

ЧИСТА ОКОЛИНА

Швајцарци ќе ни го решаваат проблемот со ѓубрето во Тетово

Редакција
Швајцарската влада ќе помага во решавањето на долгогодишниот проблем со собирање и депонирање на цврстиот отпад во Полошкиот регион. Преку грант се обезбедени 7,9 милиони...