еМагазин

Tag : поврзаност

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Со Грција сме поврзани само со автобус

Редакција
Во време кога се прават напори конечно двете соседни земји, Македонија и Грција нормално да почнат да соработуваат, истите се поврзани само со автобус. Годинава