еМагазин

Tag : прекршочни постапки

Бизнис

Прекршочни постапки за телевизиите кои ќе емитуваат платена политичка програма со малолетници

Редакција
Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги со мониторингот на изборното медиумско претставување од кампањата за предвремените парламентарни избори 2020 година повторно констатирала дека одредени...
Македонија

Антикорупциска со прекршочни постапки за градоначалниците на Гази Баба и Штип

Редакција
Државната комисија за спречување на корупција (ДКСК) ќе иницира прекршочни постапки  за градоначалниците на Општина Гази Баба и на Општина Штип за прекршување на Изборниот...