еМагазин

Tag : PRO PR Globe Awards

БАШ НИ Е ЌЕФ

Душан Марковиќ, корпоративниот маркетинг директор на Гемак Скопје добитник на престижното признание PRO PR Globe Awards

Редакција
Меѓународната комисија на PRO PR Globe Awards, составена од реномирани европски и регионални експерти, оваа година донесе одлука дека признание за свој придонес во развојот...