еМагазин

Tag : PRO PR

БАШ НИ Е ЌЕФ

Катерина Хаџи Ангелеска Начевска добитничка на признанието PRO PR Awards

Редакција
Организацискиот одбор  на PRO PR конференцијата, во склоп на која делува и Комисијата PRO PR Awards,  денес ги објави имињата на добитниците на признанијата PRO