еМагазин

Tag : противпожарни

Македонија

Дури 70% од возилата на противпожарните единици во Македонија се од минатиот век

Редакција
Центарот за граѓански комуникации (ЦГК) ја објави базата на податоци за возилата на сите 30 територијални противпожарни единици во земјава. Базата на податоци открива дека