еМагазин

Tag : Раде Кончар

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Раде Кончар-контактори и релеи“ го доби тендерот на МВР за набавка на регистарски таблици за возила вреден 575.000 евра

Редакција
Министерството за внатрешни работи по распишаниот тендер за набавка на регистарски таблици за моторни возила склучи договор со друштвото со ограничена одговорност „Раде Кончар –...
Бизнис

„Раде Кончар – Апаратна техника“ оствари вкупна сеопфатна добивка од 56,5 милиони денари

Никола Осило
„Раде Кончар – Апаратна техника“ во текот на минатата година оствари вкупна сеопфатна добивка од 56,5 милиони денари, што е намалување во однос на претходната...
Бизнис

„Раде Кончар – Апаратна техника“ оствари добивка од 22,4 милиони денари

Никола Осило
„Раде Кончар – Апаратна техника“ во периодот од 01.01.2018 до 31.12.2018 година оствари нето добивка од 22.420.293 денари, соопшти компанијата преку Македонската берза. Во извештајниот...
Бизнис

„Раде Кончар – Апаратна техника“ ја зголеми добивката

Никола Осило
Акционерското друштво „Раде Кончар – Апаратна техника“ во периодот од 01.01. – 30.06.2018 година оствари нето добивка од 5.151.767 денари што е за 51% повисока...
Бизнис

Кои се новите членови на Одборот на директори на „Раде Кончар – Апаратна Техника“?

Никола Осило
Собранието на АД „Раде Кончар – Апаратна Техника“ Скопје на седницата одржана на ден 20.08. 2018 година донесе одлука со која за членови на Одборот...