еМагазин

Tag : Радникот

Македонија

За „Монструм“ било предупредувано, знаеле советник на претседателот и „Радникот“

Редакција
Полицаец со инцијали З.Т. на соговорник му кажува дека позади убиството на момчињата и рибарот на Смилковското Езеро стои поранешниот полицаец и командир на ГП...