еМагазин

Tag : раковоен кадар

Бизнис ТОП СТОРИИ

Централна кооперативна банка на ракодводниот кадар лани му исплатила 518.000 евра

Никола Осило
Надоместокот којшто им се исплатува на тројцата членови на Управниот одбор се утврдува со менаџерскиот договор. Во минатата година, на членовите на Управниот одбор е...