еМагазин

Tag : раправа

ЖИВОТ

Претседателските избори ја одложија расправата за укинување на задолжителното вакцинирање

Никола Осило
Граѓанска иницијатива за донесување закон за изменување на Законот за заштита на населението од заразни болести на 129 граѓани ќе биде разгледана на седница на...