еМагазин

Tag : Реборн

БАШ НИ Е ЌЕФ

Reborn Поп ап шоп (vol. 3) оваа сабота во Ланголо

Редакција
Не се подготвува ново поглавје, ниту нова приказна во градот, туку стариот и добар „Поп ап шоп“ на Reborn. Истиот ќе се одржи во сабота,