еМагазин

Tag : референца

БЕНЧМАРК

Советот на Европа официјално ја заведе земјата под Северна Македонија

Редакција
Советот на Европа официјално ја заведе земјата под нејзиното ново име Северна Македонија, јави дописникот на МИА од Стразбур. На Интернет страницата на најстарата паневропска