еМагазин

Tag : референт

Бизнис

Фондот за здравствено осигурување вработува, плата до 23.916 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на четворица јавни службеници во Фондот за здравствено осигурување на Македонија. Се бараат кандидати за следните работни места:...
Бизнис

Централниот регистар вработува 20 лица, плата до 44.784 денари

Никола Осило
Централниот регистар на Република Македонија објавува оглас за вработување на 20 лица на определено време од 12 месеци. Се бараат советник за планирање развој и...