еМагазин

Tag : регистрирање

Локално

Земјотрес почувствуван на југот на државата

Редакција
Телеметриската сеизмолошка мрежа на Македонија со станици во Скопје, Валандово, Охрид, Штип и Пехчево, одржувана од Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје, регистрирала земјотрес,150...
Бизнис

Сите физички лица кои остваруваат приход да се регистрираат во е-системот на УЈП за персонален данок

Редакција
Сите физички лица кои во текот на 2018 година имаат остварено приход, вклучувајќи и оние што примиле само плата и пензија, треба електронски да се...