еМагазин

Tag : Регулчаторна комисија за енергетика

Бизнис ТОП СТОРИИ

Регулаторната комисија за енергетика вработува шест лица, плата до 53.413 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на шест државни службеници во Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги. Се бараат кандидати за раководители, помошник раководител, соработник и...