еМагазин

Tag : рехабилитација

Да помогнеме

Донирај за остварување на еден долгогодишен сон, донирај за Неделка

Редакција
Неделка Чукчуковска боледува од парализа (Hemiparesis l.dex). За нејзе се собираа средства да се оперира во март годинава, но од јануари следната година следува период...