еМагазин

Tag : ризични земји

Македонија ТОП СТОРИИ

Поради корона вирусот: Се забранува меѓународен автобуски превоз кон и од ризичните земји

Редакција
Како една од мерките против ширењето на корона вирусот Владата забрани организиран меѓународен автобуски превоз  (автобус, комбе, минибус и сл.) кон високо ризичните земји согласно...
Бизнис

Кои се обврските на авиокомпаниите кон патниците кои слетуваат, согласно новите мерки за заштита од корона вирусот

Редакција
Согласно најновите препораки на Владата и зајакнати мерки за превенција од корона вирусот, Ви пренесуваме кои се обврските на авиокомпаниите. Авиокомпаниите, преку својот персонал –...