еМагазин

Tag : Рон Џонсон

Македонија

Американскиот сенатор Џонсон: Излезете и искористете го своето право да гласате на референдумот 

Редакција
Излезете и иекористете го своето право да гласате на престојниот референдум. Дајте им дознаење на вашите лидери дека ја поддржувате вашата нација и чекорењето на...