еМагазин

Tag : Сања Гогова Кочишки

Интервју

Гогова Кочишки: Преку интересни и едукативни дигитални книги, децата се вљубуваат во читањето

Редакција
Pickatale е издавачка куќа основана во 2013 година во Норвешка и се занимава со создавање и издавање на дигитални детски едукативни, интерактивни и повеќејазични книги....