еМагазин

Tag : Садула Дураку

Македонија

1.507 административци добиваат плата, а не одат на работа

Редакција
Дури 1.507 административци сѐ уште чекаат да бидат систематизирани. Добиваат плата, но не одат на работа, објави телевизијата ТВ 21. Министерот за политички систем и...
Македонија

938 државни административци вработени според Рамковниот договор и натаму ќе седат дома, а ќе добиваат плата

Редакција
938 државни административци вработени според Рамковниот договор и натаму ќе седат дома, а ќе добиваат плата. Вицепремиерот, Садула Дураку, за емисијата “10 минути“ на ТВ...