еМагазин

Tag : Самсоненко

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Сергеј Самсоненко стана најголем акционер во „Жито Полог“: Може заминува од Вардар, но не од Македонија

Редакција
Рускиот бизнисмен Сергеј Самсоненко стана најголем поединечен акционер во „Жито Полог“ АД Тетово откако се стекна со 5.000 обични акции и сега поседува вкупно 8.650...
Бизнис

Кандидатката на Сергеј Самсоненко и „Руле турс“ именувана за член на Надзорниот одбор на Стопанска банка Битола

Редакција
Собранието на акционери на Стопанска банка Битола на денешната седница ја именува Гордана Темелковска Костовска за член на Надзорниот одбор на банката. Банката преку Македонската...